Jídelní lístek

9.6.- 16.6.2025

   

Pondělí 9.6.:
Polévka: bramborová (1,3,9)

Čočka na kyselo, klobás, chléb, okurka (1,3)  

Úterý 10.6.:
Polévka: rychlá (1,9)
Hamburská kýta, knedlík (1,3,7,9) 

Středa 11.6.:
Polévka: špenátová (1,3,7)
Vepřové kostky na česneku, rýže (1) 

Čtvrtek 12.6.:
Polévka: zelná bílá (1,7)
Smažený květák, brambory (1,3) 

Pátek 13.6.:
Polévka: vývar s rýží a hráškem (1,3)
Vepřová kýta na slanině, těstoviny (1,3)

Pondělí 16.6.:
Polévka: vývar s nudlemi (1,3,9)
Hovězí líčka v marinádě, bramborová kaše (1,3,7) 

Cena oběda:   105,-  Kč

Cena polévky:  30,- Kč

V případě využití platby obědů bankovním převodem vždy využívejte stejné číslo účtu i variabilní symbol. 

 Číslo účtu: 1419751/0100 

 Variabilní symbol: 610                                

Obědy je nutné si objednat jeden den předem !!!

Čísla za jídly znamenají čísla alergenů, jejichž seznam je níže! Změny v jídelníčku vyhrazeny! 

Obědy jsou určeny k okamžité spotřebě !!!

Jídelní lístek je vždy od pondělí k nahlédnutí na webových stránkách www.zdkrizanovsko.cz/jidelnicek/, v případě zájmu o tištěnou formu jídelního lístku bude účtován poplatek 10,-Kč/měsíc.

V případě dotazů, zájmu nás kontaktujte zde:

Seznam potravinových alergenů,

které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11EU

1. Obiloviny obsahující lepek-nejedná se o celiakii, výrobky z nich 

2. Korýši a výrobky z nich - patří mezi potraviny ohrožující život 

3. Vejce a výrobky z nich - patří mezi potraviny ohrožující život 

4. Ryby a výrobky z nich 

5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich - patří mezi potraviny ohrožující život 

6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich 

7. Mléko a výrobky z něj - patří mezi potraviny ohrožující život 

8. Skořápkové plody a výrobky z nich - jedná se o všechny druhy ořechů 

9. Celer a výrobky z něj 

10. Hořčice a výrobky z ní 

11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich 

12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncetracích vyšších než 10 mg, ml/kg l, vyjádřeno SO2 

13. Vlčí bob (LUPINA) a výrobky z něj 

14. Měkkýši a výrobky z nich