Jídelní lístek

1.9.- 8.9.2025

     

Pondělí 1.9.:
Polévka: vývar s písmenky (1,3,9)

Vídeňská roštěná, brambory (1) 

Úterý 2.9.:
Polévka: bramborová (1,3,9)
Rizoto s vepřovým masem, salát (1,3,9) 

Středa 3.9.:
Polévka: kmínová (1,9)
Segedínský guláš, knedlík (1,3,7)

Čtvrtek 4.9.:
Polévka: vývar s kapáním (1,3,7,9)
Smažené rybí file, bramborová kaše, okurka (1,4,7)

Pátek 5.9.:
Polévka: květáková (1,9)
Zapečené těstoviny s uzeným masem, salát (1,3,7) 

Pondělí 8.9.:
Polévka: vývar s játrovou rýží (1,3,9)
Fazolová pánev, chléb (1,7) 

Cena oběda:   105,-  Kč

Cena polévky:  30,- Kč

V případě využití platby obědů bankovním převodem vždy využívejte stejné číslo účtu i variabilní symbol. 

 Číslo účtu: 1419751/0100 

 Variabilní symbol: 610                                

Obědy je nutné si objednat jeden den předem !!!

Čísla za jídly znamenají čísla alergenů, jejichž seznam je níže! Změny v jídelníčku vyhrazeny! 

Obědy jsou určeny k okamžité spotřebě !!!

Jídelní lístek je vždy od pondělí k nahlédnutí na webových stránkách www.zdkrizanovsko.cz/jidelnicek/, v případě zájmu o tištěnou formu jídelního lístku bude účtován poplatek 10,-Kč/měsíc.

V případě dotazů, zájmu nás kontaktujte zde:

Seznam potravinových alergenů,

které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11EU

1. Obiloviny obsahující lepek-nejedná se o celiakii, výrobky z nich 

2. Korýši a výrobky z nich - patří mezi potraviny ohrožující život 

3. Vejce a výrobky z nich - patří mezi potraviny ohrožující život 

4. Ryby a výrobky z nich 

5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich - patří mezi potraviny ohrožující život 

6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich 

7. Mléko a výrobky z něj - patří mezi potraviny ohrožující život 

8. Skořápkové plody a výrobky z nich - jedná se o všechny druhy ořechů 

9. Celer a výrobky z něj 

10. Hořčice a výrobky z ní 

11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich 

12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncetracích vyšších než 10 mg, ml/kg l, vyjádřeno SO2 

13. Vlčí bob (LUPINA) a výrobky z něj 

14. Měkkýši a výrobky z nich